Home Uncategorized Hoti për ardhjen e bashkatdhetarëve thotë do të kujdesen që situata të...

Hoti për ardhjen e bashkatdhetarëve thotë do të kujdesen që situata të jetë nën kontroll

82
0

Kryeministri i vendit Avdullah Hoti në mbledhjen e Qeverisë, foli për ardhjen e bashkatdhetarëve.

Sipas tij, janë duke u kujdesur sa i përket kontrollit sa i përket gjendjes me Covid-19.

“Kemi ardhje bukur të madhe të bashkatdhetarëve dhe do të kujdesemi që masat që do të ndërmarrim të sigurohemi që e mbajmë nën kontroll situatën”.

“Informata janë pozitive dhe numri ka rënë në 200 të infektuarve. Sipas vlerësimeve ndërkombëtare jemi në mesin e tri katër vendeve që kemi menaxhuar me mirë situatën”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here