Home Uncategorized Maloku pyet Driton Selmanaj: A je spiun i Isës, AKI-së apo i...

Maloku pyet Driton Selmanaj: A je spiun i Isës, AKI-së apo i Serbisë?

150
0

Ish-drejtues i UÇK-së, Naim Maloku, ka reaguar përmes një sh krimi në Facebook rreth zhvil limeve të fundit që kanë ndodhur në zyrën e Presidentit rreth hapjes ose jo të kasaf ortës.

Maloku ka thu mbuar zëvend ës kryeministrin e Kosovës, Driton Selmanaj, ai ka ngritur pikëp yetje se kujt i shërbejnë.

Postimi i plotë:

Hajnat, agjentët, e AKI-së,

Ne Ju paguajmë, dhe ate fort e mirë, për të vjedhë në Preside ncën e Serb isë e Ju e vjedhni Pres idencën e Kosovës!

Po ky zagari i Isës….Driton Selmani….. A ishte aty, në tentimvjedhje, si spiun i Isës, AKI-së apo i Serbisë?

E derzhaven Juve……!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here