Home Uncategorized Djali që u zhvesh për një televizion jeton në këto kushte

Djali që u zhvesh për një televizion jeton në këto kushte

142
0

U hapë një disk utim i madh pasi një i ri për të fituar një televiz.ion në një emision televiziv, u zhvesh në një qendër tre gtare.

Ai, u zhvesh dhe eci nëpër gjithë qendren pa pasur turp ose kom plekse dhe në fund u bë fitues i televizionit.

Por, a e dini kush është djaloshi që u sfidua në këtë mën yrë? Enis Els hani është aktor, ka luajtur në “SHPK Nazi” dhe gjith ashtu kannjë faqe mjaftë të ndj ekur në Instagram, shkruan “Koso.varja”.

Enis Elshani ka shtëpi të madhe e luksoze dhe duket se zhveshjen për tele vizi on e ka bërë veç për shou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here