Home Uncategorized KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në këto vende

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në këto vende

119
0

Njoftimet e plota nga KEDS për punimet në rrjet.

Gjakovë

1 .

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kVShkolla e Muzikës (Kodi: 81000002006) prej orës 09:30 – 09:45 si dhe 14:45-15:00

TS 10/04 kVTS-4 (Kodi: 81000002027) prej orës 09:30 – 09:45 si dhe 14:45-15:00

TS 10/04 kVTS-38 (Kodi: 81000002028) prej orës 09:30 – 09:45 si dhe 14:45-15:00

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarës të tensionit të mesëm.

TS 10/04 kVTS-4 (Kodi: 81000002027) prej orës 09:30 deri ne ora 15:00

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët.

Prizren

1.

TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja: Ngritjave shtyllave në segmentin Lagjja Bajraktarët Budakovë.

07.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do te ndërprehen:

NS 10/04kV Normalja-Gjin Gazulli 1 (kodi: 11000010045) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofali 1 (kodi: 11000010046) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Kadri Batusha -obj.ban. (kodi: 11000010185) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kVKons. e rr.ShpetimRobaj (kodi:11000010212) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofali 3 ZPRR 2016 (kodi: 11000010253) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV NdriqimiGermi (kodi: 11000010050) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Sofalia 2 (kodi: 11000010113) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Normalja 2 AUK (kodi:11000010114) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV Bazeni-Germia (kodi:11000010047) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV VillaGermia (kodi:11000010048) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kVRestoraniGërmia (Freskia,Lira)(kodi: 11000010049 prej 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04kV HysniJusaj (kodi:11000010266) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet:rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, VillaGërmia, Pishina Gërmia dhe AUK-u.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja dhe energjizimi i tyre në Projektet Investive të KEDS-it.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

10/04 kVMatiçani 3 (Kodi: 19000041006) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: TSMatiçani 3.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

4.

TS 35/10kV Drenasido të ndërprehet:

Dalja 10 kVPoklek i ri (Kodi: 16100007) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Poklek i Ri, Korreticë e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek dhe HibPetrol Zabel.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit, kthinave dhe energjizimi i kabllove të reja të tensionit të mesëm.

Pejë

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi, Qeskova.

Arsyeja: Dislokimi i tensionit të mesëm, vendosja e shtyllave 12/1000,vendosja e konzollave,izolatorëve,shkarkueseve,shtrirja e kabllos së tensionit të mesëm, si dhe kyçja në rrjet të ri.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kVRuniku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Klinë e Epërme, L.Mecini, Berani,Qubrel, Kotorr,Vitak,Kastriot,Runik,Banjë,Surigan,Radishevë,Qitakët,Leqinë dhe Terrnovë.

Arsyeja: Përmirësimi ivërejtjeve tëdhëna nga komisioni përpranim teknik.

Ndërprerja në Stabiliment në Vitak Topallët 11:00 deri 13:00

NS 10/0.4kV Kastriot-Dervishi (Kodi: 74000005030),

NS 10/0.4kV VitakSpahit (Kodi: 74000005025),

NS 10/0.4kV Kastriot-Haxhiu (Kodi: 74000005031),

NS 10/0.4kV Kastriot 2 (Kodi: 74000005032),

NS 10/0.4kV Vitak-Fazliu (Kodi: 74000005058),

NS 10/0.4kV Kllodernicë-Kajtazi (Kodi: 74000005033),

NS 10/0.4kV LeqineDragaj 1 (Kodi: 74000005048),

NS 10/0.4kV LeqineDragaj 2 (Kodi: 74000005049),

NS 10/0.4kV Bajra (Kodi: 74000005050),

NS 10/0.4kV Vitak topalli (Kodi: 74000005023),

NS 10/0.4kV Vitak Taraku (Kodi: 74000005024),

Vendet:Vitaku,Kladernica dhe Izbica.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik.

Ndërprerja ne Stabilimenti në Runik nga ora 11:00 deri 16:00

NS 10/0.4kV Leqinë te Shkolla (Kodi: 74000005046),

NS 10/0.4kV LeqinëHaziraj (Kodi: 74000005047),

NS 10/0.4kV QitakFerizi (Kodi: 74000005056),

NS 10/0.4kV Pompa e Benzinit (Kodi: 74000005043),

NS 10/0.4kV Qitak (Kodi: 74000005044),

NS 10/0.4kV PuntoriDruni (Kodi: 74000005042),

NS 10/0.4kV Runik kisha (Kodi: 74000005036),

NS 10/0.4kV Radisheve 1 (Kodi: 74000005037),

NS 10/0.4kV Bajë(Kodi: 74000005039),

NS 10/0.4kV Radisheve -2 (Hulaj)(Kodi: 74000005051),

NS 10/0.4kV Pemishtë (Kodi: 74000005045),

NS 10/0.4kV Pemishtë – Loshi (Kodi: 74000005060),

NS 10/0.4kV Padalishte (Kodi: 74000005057),

NS 10/0.4kV Lagja Dauti (Kodi: 74000005066),

NS 10/0.4kV Syrigan(Kodi: 74000005040),

NS 10/0.4kV Syrigan(Kodi: 74000005068),

Vendet:Runiku,Banja,Suvogella,Qitaku,Leqina,Pemishta dhe Kotorri.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik.

07.12.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kVLlausha (Kodi: 14000013) prej orës 11:00 deri në ora 13:30

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Punime në Projektin rikonstruimi i rrjetit ne NS MerrnicëtLlaushë.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Valoni Petroll(kodi: 19000028134) prej orës 08:00 deri në ora 13:00

Vendet:Valoni Petroll.

Arsyeja: Ndërrimi komplet panelit tensionit të ulët me panel komplet te ri dhe kyçja e panelit të ri në rrjetin elektrik.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komogllava (Kodi: 40000009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.

Arsyeja: Rregullimi i defektit me ndarësin e tokëzimit.

08.12.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 dhe TS 220/35kV Elektrana A do të ndërprehet:

NS 35/10kV Fushë- Kosova komplet dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 03:00 deri në ora 07:00

Vendet:Ana e djathtë e qytetit të Fushë-Kosovës, Banesat Bresje Fushë-Kosovë, Tregu, AmbullancaBresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje, Pjesen te Tregu, Uglari komplet, një pjesë të Fushë-Kosovës, ana e djathtë deri te TS Çeku, Pompat e Ujesjellsit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Banesat e Reja, Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit, ana majtë deri te rruga e Çerdhes, Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët, Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagjja 29, Pompen FAM GAS, Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e madhe te Shaljanët, FSK, Fabrika e ushqimit të kafshëve, Hekurudhat e Kosovps Fushë- Kosovë, Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani, Dimi, Banesat e Apollonisë, PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut, Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini, Bardhi i Madh dhe Miradi e Epërme.

Arsyeja: Vendosja e zbarrave dhe energjizimi i transformatorit.

2.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kVGllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet:Gllobar dhe Tërstenik.

Arsyeja:Vendosjen e SHB që janë nën tension, vendosjen e konzollave të tensionit të mesëm, si dhe energjizimin e largpërçuesit të ri.

08.12.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Atdhe Lohaj (kodi: 40000003278) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr.HalimSpahija.

Arsyeja:Energjizimi i kabllove të reja, punimi i lidhëseve sipas pëlqimit elektro-energjetik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here