Home Uncategorized Në këto qytete e fshatra do të ketë ndërprerje të rrymës deri...

Në këto qytete e fshatra do të ketë ndërprerje të rrymës deri në 12 orë

131
0

KEDS njofton për punime, në këto qytete e fshatra do të ketë ndërprerje të rrymës deri në 12 orë

KEDS njofton se edhe nesër do të zhvillojë punime në projekte investive si dhe për sigurinë e sistemit.

Dhe si pasojë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete e fshatra të Kosovës, ku koha më e gjatë e ndërprerjes do të jetë 12 orë.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Rajoni i Prishtinës

Punime në projekte investive

Data e punimit: 03-12-2020

1.

NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00-17:00

Vendet: Komoran te shkolla

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe ri kyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 03-12-2020

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J 22 Preoci (Kodi: 10000001) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemrës EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Arsyeja: Vendosja e kthinave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen këto TS 10/04 kV:

TS 10/04 kV Kampshtëpiza- Petrit Deçani (Kodi: 19000035011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV “EDA” Spitali intermed Preoc (Kodi: 19000035013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Zenel Beqiri (Depo te Luli) (Kodi: 19000035028) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Petroll Company (Kodi: 19000035029) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Grupi i bizneseve”Delux”(Toverlani) (Kodi: 19000035247) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Preoci 3 (TE Mercedesi) (Kodi: 19000035003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Mercedes Mita (Pumpa e benzinit) (Kodi: 19000035004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Driton Mehmeti (Kodi: 19000035164) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Muja Preniqi “Autosallon” (Kodi: 19000035156) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

TS 10/04 kV Gani Aliu (Kodi: 19000035161) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K. (Kodi: 19000035137) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi: 19000035012) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV F-SHPED SH.P.K Faton Nishevci (Kodi: 19000035163) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti (Kodi: 19000035129) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk (Kodi: 19000035146) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

TS 10/04 kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k (Kodi: 19000035159) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi: 19000035249) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk (Kodi: 19000035162) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e Veternikut.

Arsyeja: Vendosja e kthinave të tensionit të mesëm.

Rajoni i Ferizajt

Punime në projekte investive

Data e punimit: 03-12-2020

1.

Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj do të ndërprehen stabiliment:

TS 10/0.4 kV Mekatyp-ks (kodi: 40000004223) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV TS Guri 1 (kodi: 40000004230) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Viva R. Bajrami (kodi: 40000004231) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Ve-Tro-Isolag sh.p.k (kodi: 40000004260) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV V.Gervalla II (kodi: 40000004219) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentori e re (kodi: 40000004252) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nentori -blinda (kodi: 40000004242) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Privat -eskavatori (kodi: 40000004221) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Muhabi Berisha (kodi: 40000004222) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV 28 Nenetori MBTS (kodi: 40000004243) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Kadri Zeka (kodi: 40000004220) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Dogani (kodi: 40000004227) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Stabiliment shpërndarës (kodi: 40000004218) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lulzim Emini (kodi: 40000004282) prej orës 09:00-21:00

TS 10/0.4 kV Lulzim Emini (kodib: 40000004283) prej orës 09:00-21:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla, rr. Kadri Zeka, rr. 28 Nentori dhe bizneset.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehen stabiliment:

TS 10/0.4 kV MBTS-BANKA (kodi: 40040001003) prej orës 09:00-17:00

TS 10/0.4 kV Lorik Jashari (kodi: 40040001190) prej orës 09:00-17:00

TS 10/0.4 kV Vehbi Salihu (kodi: 40040001174) prej orës 09:00-17:00

Vendet: MBTS Banka, Lorik Jashari dhe Vehbi Salihu.

Arsyeja:Zhvendosja e transformotorit.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 03-12-2020

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Elektrom-Deva (Kodi: 81000003) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Kalimi i TS 25 nga LP 10kV Gjakova I në LP 10kV Elektromotori Deva, për shkak të ngarkesës.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 03-12-2020

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Koretin Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja: Ndërrimi i kabllove në sekondar të transformatorit në TS Topanicë dhe montimi i ndarësit linjor në degëzimin e Korminjanit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here