Home Uncategorized Në këto komuna nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Në këto komuna nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

145
0

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

24.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

LP 10 kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Pastrimi I trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

LP 10 kV Livadica me (kod: 14000011) në dy termine nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 13:00 deri 13:15

Pa tension do të mbesin edhe këto NS 10/04kV:

NS 10/04 kV Dumnicë te Lugu ZPRR 2019 (Kodi: 14000011334) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Dumnicë te Lugu.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës të tensionit ë mesëm.

NS 10/04 kV Dumnicë te Kodra e Miftarit Kodi: 14000011134) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Dumnicë te Kodra e Miftarit.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës.

NS 10/04 kV Diana – Shpk,fshati Merdar (Kodi: 14000011239) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Stadiumi i Hysit.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës

NS 10/04 kV MPB-Pikë Kalimi Kufitar Merdar (Kodi: 14000011299) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: MPB-Pikë Kalimi Kufitar Merdar

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulimi me ndarës.

NS 10/04 kV Dogana, (Kodi: 14000011135) nga ora 10:15 – 13:00

Vendet: Dogana.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension dhe manipulimi me ndarës.

Mitrovicë

1.

TS Vushtrria 2 110/10KV do të ndërprehet:

LP 10 kV Maxhunaj (Kodi: 73000011) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dumnica, Samadrexha, Cicilia, Sllakovci, Ropica, Vilanci dhe një pjesë e fshatit Maxhunaj.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kV në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar.

Gjilan

1.

TS Kamenica 110/10KV do të ndërprehet:

LP 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000001) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kopërnicë, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë dhe Air Energy.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 10 kV.

25.11.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te Shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00-17:00

Vendet: Komoran te Shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe ri kyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J11 Matiçani (Kodi: 19000041) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Mati 1, 2, 3, 4, Zllatar dhe TS Rezervuari 4.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

3.

TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TS Bardh i Madh te Sadiku (Kodi 15018018063) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bardhi i Madh, shtëpitë pas Montazhit të KEK-ut.

Arsyeja: Energjizimi kabllove të reja.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 40000002 ) prej ores 10:00-17:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension në projektet e CAPEX 2019.

2.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV ” MBTS ” BANKA ” (kodi: 40040001003) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS MBTS ” BANKA ”

TS 10/04 kV Lorik Jashari (kodi: 40040001190) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Lorik Jashari.

TS 10/04 kV Vehbi Salihu ” (kodi: 40040001174) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS – Vehbi Salihu “.

Arsyeja: Energjizimi i TS-it të ri.

25.11.2020

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Ariani Florenti (kod: 70000014016) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: një pjesë e rrugëve: ‘’Shemsi Ahmeti’’, ‘’Fan Noli’’ dhe ‘’Marin Barleti’’.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit (rritje e fuqisë) dhe ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here