Home Uncategorized Edhe një ministër tjetër i Kosovës infektohet me Kovid-19

Edhe një ministër tjetër i Kosovës infektohet me Kovid-19

125
0

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, ka njoftuar se ka dalë pozitiv me korona virus.

“Pas shfaqjes së disa simptomave, jam tes tuar për COVID 19 dhe kam rezu ltuar pozi tiv. Me shëndet jam mirë dhe nuk kam ndonjë komplikim”, ka thënë Abrashi, transmeton Klan Kosova.

“Ju lutem keni kujdes dhe përm bahuni masave ku ndër COVID 19. Të bas hkuar do t’ia dalim”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here