Home Uncategorized Pamje të rralla: Shikoni si lëvizte Bruce Lee jashtë ekranit

Pamje të rralla: Shikoni si lëvizte Bruce Lee jashtë ekranit

114
0

Me filmat e legjendarit Bruce Lee, i cili ndërroi jetë në vitin 1973, u rritën breza, dhe shumë fëmijë janë “mësuar” me lëvizjet e tij të shi kuara nëpër filma.

Por, përveçse në ekranin e madh, ku Bruce Lee rr ihte një, dy, e madje edhe më shumë pers ona, thuhet se pak pamje janë publ ikuar në të cilat shihet se çfarë lloj luf tëtari ishte në të vërtetë ai.

Prandaj nuk është e çuditshme se pse një vid eo e vitit 1967-1968 ka fituar vëmendje të madhe, në të cilën ai shihet duke bërë atë që e bënte edhe nëpër filma, transm eton Lajmi.net.

Madje, siç thuhet më tej, edhe skeptikët më të mëdhenj kanë mbetur pa fjalë kur kanë parë lëvizjet e shpejta të Bruce Lee. /Lajmi.netLEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here