Home Uncategorized Shikojeni me kë bën fotografi Vlora Çitaku, Do të habiteni (FOTO)

Shikojeni me kë bën fotografi Vlora Çitaku, Do të habiteni (FOTO)

253
0

lora Çitaku, është një personazh mjaft aktiv nëpër rrjetet sociale. Ajo vazhdimisht paraqitet me fotografi të ndryshme për fansat e saj. Madje së fundmi në llogarinë e saj në Facebook, Vlora ka pozuar përkrah portjetit prej kartoni të futbollistit të njohur Cristiano Ronaldo mé póshté ndíqní pámjet e Vlores.

“Më luti 100 herë, dikur ia plotësova dëshirën e dola në foto me të”, ka shkruar me humor politikanja e njohur. Ajo vazhdimisht paraqitet me fotografi të ndryshme për fansat e saj.

BIOGRAFIA E VLORES

Vlora Çitaku (lindur 1980 [1] [2] ) është një politikan dhe diplomat kosovar – shqiptar i cili aktualisht shërben si Ambasador i Kosovës në Shtetet e Bashkuara . [3] Ajo ka shërbyer më parë si Konsull i Përgjithshëm i Kosovës [a] në New York. [4]

Para se të bashkohej me trupin diplomatik të Kosovës, Vlora shërbeu si Ministër për integrimet evropiane të Repu blikës së Kosovës . Ajo u shënua si një nga ministrat më të suksesshme të qeverisë së Kosovës 2011-2014. [5] Ajo hoqi dorë nga vendi i saj i deputetit në Kuvendin e Kosovës me të marrë pozicionin qeveritar, të cilin e fitoi si një nga tre kandidatët më të mirë më të votuar.

Vlora Çitaku ishte vetëm një adoleshente kur u bë përkthyese dhe një ndërlidhëse e mediave kryesore perëndimore në fil limin e luft ës në Kosovë. Ajo më vonë u bë refu gjate gjatë Luf tës së Kosovës dhe ishte e përfshirë me politikë që nga viti 1999. Fillimisht ajo u bë zëdhënëse e UÇK-së d he u bashkua me PDK pas formimit të partisë në Kosovën e pasluf.tës. Ajo ishte de putete në dy mandate. Ajo shprehet se i ka kapër cyer stereotipet në politikë se njeriu duhet të jetë i mos huar dhe burrë. [6]

Ajo ishte Ministrja e Përkohshme e Punëve të Jashtme ndërmjet 18 tetorit 2010 dhe 22 shkurt 2011. [7]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here