Home Uncategorized Testi magjik/ Zgjidhni dy elemente dhe zbuloni detaje në lidhje me privatësinë...

Testi magjik/ Zgjidhni dy elemente dhe zbuloni detaje në lidhje me privatësinë tuaj

126
0

Ky test do t’ju ndihmojë të kuptoni jetën, të identifikoni problemet dhe të gjeni një mënyrë për t’i zgjidhur ato. Cila do të jetë zgjedhja juaj?

1. Shkopi magjik

2. Kapelë e padukshme

3. Qilim

4. Mbulesë tavoline

5. Top magjik i fillit

6. Mollë rinovuese

7. Pasqyrë magjike

8. Topi kristal

9. Shpata

E para është ajo që ju duhet tani, ndërsa e dyta është ajo që nuk ju nevojitet. Opsioni i parë janë burimet dhe cilësitë që ekzistojnë në ju që për ndonjë arsye, ju nuk i pranoni ato ose mendoni se nuk i keni ato.

Opsioni i dytë janë burimet dhe cilësitë që nuk mund t’i përvetësoni. Është e rëndësishme të shikoni njerëzit përreth jush, veçanërisht partnerin tuaj. Kjo është pikërisht ajo që mungon dhe është shumë e nevojshme për një jetë të lumtur.

Interpretimi i sendeve magjike:

1. Shkopi magjik: vetëbesim, aftësi për të zgjidhur detyrat e caktuara dhe për të përmbushur planin. Ju keni gjithashtu një qëndrim pozitiv ndaj jetës.

2. Kapelë e padukshme: dinakëri, fleksibilitet në komunikim, shkathtësi, aftësi për tu mburrur për të arritur qëllimin tuaj. Ju keni një qasje jostandarde ndaj biznesit, ironisë dhe zgjuarsisë.

3. Qilim: fleksibiliteti i mendjes, aftësia për të parë një situatë nga lart. Kapaciteti për punë ekipore. Shpejtësia në vendimmarrje.

4. Mbulesa tavoline vetë pastruese: aftësia për të gjeneruar ide të mira shpejt dhe për të gjetur zgjidhje për problemet.

5. Topi magjik i fijes: aftësia për të udhëhequr njerëzit, ju shpejt gjeni mënyrën për të zgjidhur çdo problem. Udhëheqja dhe aftësia për të organizuar punën.

6. Molla rinovuese: gjeni një zgjidhje, analizoni dhe nxirrni përfundimet e sakta. Kapaciteti për dhembshuri ndihmon. Mëshira dhe aftësia për të mbështetur të tjerët, duke i frymëzuar ata të besojnë në veten e tyre.

7. Pasqyra magjike: thjeshtësia, aftësia për të paraqitur informacionin në mënyrë korrekte, aftësia për të shprehur mendimin tuaj dhe për të mos e fshehur atë. Pa kërkuar zgjidhje, vazhdo përpara.

8. Topi kristalor: aftësia për të ndjerë, parashikuar ngjarje. Intuitë dhe njohuri të zhvilluara mirë.

9. Shpata: përdorimi i forcës për të zgjidhur problemet dhe për të arritur qëllimet. Ju dini si të ndërmerrni rreziqe dhe të vini gjithçka në lojë për t’i bërë ëndrrat tuaja të vërteta. Mos kini frikë nga bërja e gabimeve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here