Home Uncategorized Bashkatdhetari niset me speca për në Gjermani, por i ndodh e papritura...

Bashkatdhetari niset me speca për në Gjermani, por i ndodh e papritura në Hungari

206
0

​Bashkatdhetari niset me speca për në Gjermani, por i ndodh e papritura në Hungari

​Bashkatdhetari niset me speca për në Gjermani
Bashkatdhetarët e paktë që sivjet erdhën në vendin tonë, tanimë kanë nisur të kthehen në vendet e ndryshme ku jetojnë.

E disa fotografi të dërguar nga ata tregojnë se si një bashkatdhetar kishte marrë disa thasë me speca dhe ishte nisur për në Gjermani.

Mirëpo në pikën kufitare në Hungari, është ndaluar dhe është detyruar t’i hedhë ata në shportën e mbeturinave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here