Home Uncategorized Këto vende të Kosovës nesër e pasnesër nuk do të kenë rrymë

Këto vende të Kosovës nesër e pasnesër nuk do të kenë rrymë

459
0

KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet, në disa vende do të ketë edhe ndërprerje të rrymës.
Njoftimi i plotë, pa ndërhyrje:
Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

21.08.2020
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë
1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:
NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 10:30 – 15:00.
Vendet: Rr.Nekibe Kelmendi ( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.
Pejë
1.
TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi 53000005) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llukë e Epërme, Llukë Gecaj, Pozhar, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishë, Gramaçel dhe Maznik.
Arsyeja: Shtërngim i përçuesve dhe pastrim traseje. Ndërprerja bëhet në stabilimentet shpërndarëse në Dranoc degëzimi Voksh.
Gjilan

1.
TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
Dalja 10kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Terstenik, Muhadër, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatinë e Epërme, Sadovinë dhe Pozhoran (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës 12m të drurit, me shtyllë 12/1000-1 dhe shtrëngimi i përçuesve 10kV.

Ferizaj
1.
TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Gaçkes (Kodi: 40042002) nga ora 09:00 -12:00 si dhe nga ora 13:00-16:00
Vendet: Greme, Gaçkë, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 10kV nga vegjetacioni.
22.08.2020
Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.
TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Trasingu (Kodi: 16100010) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Vendet: Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.
Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kthinës hyrëse dhe dalëse.

2.
TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J 13 Zona Industriale- Aragoniti (Kodi: 10000009) prej orës 09:00 deri në ora 13:00
Vendet: Eulex-i, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqësisë.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve në kablon egzistuese sipas pëlqimit elektro-energjetik nr. 6070.
Gjakovë
1.

TS 35/10(20)kV Gjakova III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Dalja 40 (Kodi: 81084023) prej orës 09:00 -09:05 si dhe nga ora 12:55-13:00
Vendet: Rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, Rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu dhe rr.Sylejmon Vokshi.

TS.10/04kV AGIMI (Kodi: 81084023510) prej orës 09:00 deri në ora 13:00
Vendet:TS AGIMI.
Arsyeja: Zëvendësimi i panelit eksistues 0.4kV me të riun.

2.
TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes. Kompletimi i shtyllës.
Mitrovicë
1.
Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:

LP 10kV Betonjerka (Kodi: 70000104) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.
Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollave.
22.08.2020

Punime në projekte investive
Prishtinë
1.
TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 (Kodi: 11000014) prej orës 09:00-09:05 si dhe 20:55 – 21:00

Vendet: Kodra e Diellit 2.
Trafostacionet 10/04kV me kode: (11000014267, 11000014263, 11000014209, 11000014223, 11000014222) nga ora 09:00 deri në ora 21:00
Vendet: Një pjesë nga Kodra e Diellit 2.
TS 10/04kV Arben Jetullahu ARSEKO Sh.P.K- kodi (19000038257) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit dhe i kthinave.
2.
TS 35/10kV Besia nga dalja 10kV Prugovc do të ndërprehet:
NS 10/0.4 kV Leban Dobratiqët 2 (Kodi:10013012112) nga ora 08:00 – 17:00.
Vendet: TS Leban Dobratiqët 2.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të betonit.
3.

TS 110/35/10kV Palaj do të ketë ndërprerje totale të NS 35/10 kV Palaj (kodi: 180240) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, TR private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc, Dukagjini, Mark Lleshi, Mark Malota, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa, Rruga Tivarit, qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, rr. Magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Subotiqi, Kijaci, Fidanishta, Fidanishte Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

4.
Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Baice Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 09:00-12:00 si dhe nga ora 13:00 – 16:00
Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafostacionit.

Gjilan

1.
TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi: 60062002) nga ora 11:00 – 14:30.

Vendet: Prelepnica Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafja e Bunarit, Evropa, Sera, T.S. Privat, fshatiKmetovac Kabi, Planeti, T.S Repetitor – Maja e Gjelbër, Prelepnica, Kosaqi, Silova, dhe Muhaxheri.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës.

Prizren

1.
TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani (Kodi: 32000018) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori, Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani, Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dajla 10kV Levisha (kodi: 31000012) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja: Implementimi i pikës ndarëse (ndarësit linjor në shtyllë) për segmentin e Jabllanicës.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:
TS 35/10kV Ferizaj I (kodi: 400400) nga ora 22:00 e datës 22.08.2020 deri në orën 10:00 të datës 23.08.2020.

Vendet: Rr.Dëshmorët e Kombit, rr.Spitali; rr.12 Qershori (një pjesë), rr. Emin Duraku, rr. Gjon Sereçi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi, TS (MBTS),TS ” 14 “,TS ” 14″ (Kulla), TS Ura e Dudit, rr. Epopeja e Jezercit, rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja: Energjizimi i dy kioskave.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 35/10kV Ferizaj III (kodi: 400420 nga ora 22:00 e datës 22.08.2020 deri në orën 10:00 të datës 23.08.2020.

Vendet: Rr. Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit, Rexhep Bislimi, Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private, Doganaj, Zaskoku, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubrava, Fabrika e ujit Pleshinë, Manastirci, Nerodimja eUlët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private, Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private, Vegëltorja, rr. Riza Matoshi, Imri Halili Nikadini, rr. Varoshi, Qiraxhitë dhe FVF Projecting.

Arsyeja: Energjizimi i dy kioskave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here