Home Uncategorized Kamarieri shqiptar i përlot të gjithë me këtë gjest

Kamarieri shqiptar i përlot të gjithë me këtë gjest

192
0

Disa kohë më parë u bë hit fotografia e një kamarieri të huaj, i cili po ushqente një klient me aftësi të kufizuara. Të gjithë folën për atë kamarier, e vlerësuan dhe uruan më të mirën për të. Mirëpo, kur një gjest të tillë e bën një kamarier shqiptar të ngrohet zemra dhe krenaria është e madhe.

Laurim Selmani është djali nga Tetova, i cili punon kamarier në një lokal. Ditën e sotme ai pati një klient shumë të veçantë, Qamilin. Ai është një burrë me aftësi të k ufi zu ara, por pro bl emi i tij nuk e k ufi zoi, pasi Laurimi u tregua i gatshëm ta ushqente.

Të gjithë klientët janë emocionuar nga gjesti i tij dhe nuk kanë nguruar ta fotografojnë. Por, Laurimi nuk e bëri për tu fotugrafuar, nuk e bëri as që të binte në sy, e bëri këtë gjest sepse e ndjente si d et yr im njerëzor, duke vërtetuar se mirësia vjen nga shpirti dhe nuk ka shtirje për të.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here