Home Uncategorized Hashim Thaçi: Do të angazhohem shumë për rininë kosovare, Janë shpresa jonë!

Hashim Thaçi: Do të angazhohem shumë për rininë kosovare, Janë shpresa jonë!

149
0

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është zo tuar se do të angazhohet më shumë që të rinjve tu kríjohen kushte për edukím dhe zhvillim profesional.

Thaçi përmes një postimi në Facebook, u shpreh se Kosova është e bekuar me të rinjtë të cilët janë të përkushtuar ndaj shtetit.

“Kosova është e bekuar me të rínjtë e saj të përkushtuar ndaj sht etit, punës dhe kult ivimit të vlerave në funksíon të zhvíllimit të vendit. Në çdo periudhë hístoríke, rinia ishte promotore e ndryshimeve pozítive. Dhe, unë, ndonëse e kujtoj me nost algji rininë time, që nga ajo kohë anga zhohem për më shumë mundësi për rininë, vend më të mirë për çdo qytetar dhe shtet më të for të për popullin tonë”, shkruan Thaçi.

Presidenti tha se në Ditën Botërore të Rinisë është zo tuar që të angazhohet për krij imin e kushteve më të mira për edukím.

“Edhe sot kur shënojmë Ditën Botërore të Rinisë zotohem për më shumë angazhim, që të rinjve tanë t’u krijojmë kushte më të mira dhe infrastrukturë bashkëkohore për edukim dhe zhvillim profesional”, shkruan Thaçi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here