Home Uncategorized Të gjithë e njohim Lul Raken, por mësoni kush është bashkëshortja e...

Të gjithë e njohim Lul Raken, por mësoni kush është bashkëshortja e tij

354
0

Mikrobiologu Lul Raka tashmë është shumë i njohur nga të gjithë sidomos pas përhapjes se pandemisë se COVID-19 edhe në Kosovë. Raka përveç që është njeri prej mikrobiologëve me eminent në Ballkan ai ka marrë është çmime evropiane e botërore për punën e tij si mikrobiolog.

Lul Raka i cili gjatë gjithë kohës ka dashur të na mbaj të informuar dhe më vërejtjet e tij që shpesh edhe kanë kaluar në shkak për dy javët kritike, ka një familjë të shendosh dhe një grua të mrekullueshme.

Bashkëshortja e Lul Rakës nuk dihet se më çfarë profesioni është dhe se ku punon por në bazë të fotove të publikuara në rrjete sociale kemi vërejt se është një nenë dhe bashkëshorte e përkushtuar dhe një zonjë e vërtet.

Lul Raka më bashkëshorten e tij kanë tre fëmijë dhe shihe se janë një familje e thjeshtë dhe më një lidhje tepër të ngushtë ndërmjet vete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here